Wellnessmassage i Ringkøbing

En mærkbar forandring

Har du brug for et pusterum fra det dagelige stress og jag som hverdagen ofte byder på, kan jeg i min klinik tilbyde dig dyb ro og afslapning igennem en wellnessmassage. Det er simpelthen godt for både krop og sjæl.

Massage gør en forskel for alle

Alle mennesker nyder godt af de fysiske reaktioner, der sker i kroppen under en massage. Massage er nemlig godt for det almene velbefindende og giver følelsen af velvære. Når man masserer musklerne, er det grundlæggende for at få dem til at slappe af. Det medfører en lethed og ro i kroppen, hvilket gør at pulsen falder.

Tilstande som stress, angst og depression kan også forbedres igennem massage. Som supplerende behandlingsform tilbyder massagen ro og velbehag til krop og sind.

Hvad sker der fysisk under en massage?

Ved berøring af kroppen udskilles forskellige hormoner: Oxytocin, serotonin og dopamin. Disse hormoner gør os glade, og medfører øget velvære. 

Massage løsner musklerne og varmer musklerne op. Begge dele er med til at øge blodcirkulationen omkring muskelfibrene. Den øgede blodcirkulation fjerner ophobede affaldsstoffer og fedtdepoter mindskes. Musklerne får nemmere tilført næring og ilt.

Andre fordele ved massage

– Massage udsætter ældningsprocessen

– Fedtdepoter mindskes 

– Skavanker forbedres

– Puls og blodtryk sænkes

Bestil en tid til wellnessmassage her eller kontakt mig for yderligere spørgsmål vedrørende behandlingen.